14 YAŞINDAKİ FİLİSTİNLİ YARALI ÇOCUK VELİD NASSAR ŞEHİT OLDU

Siyonist işgal güçlerinin iki gün önce Cenin'e düzenledikleri baskında ağır yaralanan Filistinli bir çocuk almış olduğu yaraların tesiriyle bugün (9 Mart Perşembe) sabah hayatını kaybetti.  

Görüntülenme: 736 Tarih: 09 Mart 2023 15:52
14 YAŞINDAKİ FİLİSTİNLİ YARALI ÇOCUK VELİD NASSAR ŞEHİT OLDU

Filistin Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre 14 yaşındaki Velid Sa'd Davud Nassar, işgal güçlerinin iki gün önceki saldırılarında karnından isabet alarak ağır yaralanması sebebiyle tedaviye alınmıştı. Ancak yaralarının çok kritik olması sebebiyle kurtarılamadı ve bugün sabah dünya hayatına veda etti.

İsrail işgal güçlerinin 7 Mart Salı akşamı Cenin Mülteci Kampı'na düzenledikleri baskında çıkan çatışma sebebiyle 6 kişi şehit edilmiş, biri ağır olmak üzere 26 kişi de yaralanmıştı. Ağır yaralanan Velid Nassar'ın da bugün hayatını kaybetmesiyle bu saldırı yüzünden şehit olanların sayısı 7'ye çıkmış oldu.

Bugün sabah da işgal güçlerinin Cenin'in Caba' kasabasında bir sivil aracı kıskaca alarak düzenledikleri saldırıda üç Filistinli genç şehit edildi. Haber kaynaklarında bugün sabah gerçekleştirilen saldırıda Ahmed Feşafişe, Süfyan Fahuri ve Nayif Et-Tabeş isimli gençlerin şehit edildiğinin belirlendiği bilgisine yer verildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar