ENSARULLAH: FİLİSTİN İLE YEMEN'İN DÜŞMANLARI AYNIDIR

Yemen Ensarullah Hareketi'nin siyasi ofisi üyesi Ali el-Gahum, işgalci rejim askerlerinin Cenin kampına düzenlediği saldırıyı kınarken, Filistin ile Yemen'in düşmanlarının aynı olduğunu ve Siyonistlerin Filistin'in yalnız olmadığını bilmeleri gerektiğini belirtti. 

Görüntülenme: 524 Tarih: 09 Mart 2023 23:35
ENSARULLAH: FİLİSTİN İLE YEMEN'İN DÜŞMANLARI AYNIDIR

El-Meyadin internet sitesinin haberine göre, Ensarullah siyasi ofisi üyesi dün işgal rejimi askerlerinin Cenin'de cinayetlerinden saatler sonra bir tweet atarak, Siyonistlerle karşı karşıya gelen mücahitlerin ve Cenin'in cesur duruşunu takdir etti.

Filistinli mücahitlere seslenen Ali el-Gahum: "Seninleyiz ve sizinle birlikteyiz. Meselemiz ve mazlumiyetimiz birdir. Düşmanız ve savaşımız da birdir. Siyonistler Filistin'in yalnız olmadığını anlamalıdır." açıklamasında bulundu.

Dün öğleden sonra Siyonist ordunun askerleri Cenin kampına saldırarak bir Filistinlinin evini kuşattı ve Filistinli savaşçılarla çatıştı. Filistin Sağlık Bakanlığı da işgalcilerin bu suçu sonucunda 6 kişinin şehit olduğunu, 16 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Hamas Hareketi, Cenin kampındaki Siyonistlerin cinayetlerine cevaben yaptığı açıklamada, Siyonist suçların Filistin halkını asla korkutmadığını, bilakis Siyonist yerleşimcilere ve işgalci güçlere karşı koyma kararlılığını artırdığını belirtti.

rasthaber

Yorumlar