NASRALLAH: SİYONİST REJİMİN SONU YAKLAŞIYOR

Lübnan Hizbullah hareketi Genel sekreteri dün gaziler günü münasebetiyle yaptığı konuşmada, tüm kanıtların siyonist rejimin sonuna yaklaştığını gösterdiğini söyledi. 

Görüntülenme: 533 Tarih: 07 Mart 2023 22:48
NASRALLAH: SİYONİST REJİMİN SONU YAKLAŞIYOR

El Meyadin Haber kanalının bildirdiğine göre Seyid Hasan Nasrullah konuşmasının başında Şaban ayındaki bayramları kutlarken, direniş gazilerinin başarılarının savaşın bitiminden sonra da devam ettiğini belirterek "mahkumların dertlerine, acılarına aşinayız ve onları unutmayacağız." dedi.
Nasrullah daha sonra Filistin meselesine değindi ve şu vurguda bulundu: "Siyonist rejime karşı tüm İslam ümmeti Filistin milletini desteklemesi gerekir ve son dönemde yaşanan tüm olaylar Siyonist rejimin sonunun geldiğinin işaretleridir."
Lübnan Hizbullah'ı Genel Sekreteri ayrıca "Lübnan'ın bir karış toprağından, bir damla suyundan geri adım atmayacağımızı, gaz ve petrolün çıkarılmasında gecikme olursa bunun sonuçlarının düşman İsrail'i ilgilendireceğini" vurguladı.
Seyid Hasan Nasrullah, deniz sınırlarının çizilmesini tarihi ve önemli bir başarı olarak değerlendirerek şunları ekledi: "Deniz sınırı anlaşması, Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesi anlamına gelmiyor."

parstoday

Yorumlar