NASRALLAH'TAN SAVAŞ UYARISI

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, ABD yönetimini ülkenin iç işlerine karışmaması konusunda uyardı. 

Görüntülenme: 438 Tarih: 18 Şubat 2023 21:41
NASRALLAH'TAN SAVAŞ UYARISI

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, direniş komutanlarından İmad Muğniye'nin şehadet yıl dönümü nedeniyle dün bir konuşma yaptı.

Hasan Nasrullah, İran İslam Devrimi Zaferi'nin 44. yıl dönümünü İslam Devrimi Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei ile İran halkına tebrik ederek, “Batı medyasının çoğu ve bazı Arap medyası milyonlarca İranlının katılımıyla düzenlenen İslam Devrimi’ne destek gösterileri ilgili haberleri yayınlamadı. Başta Siyonistler olmak üzere İran’daki düzenin düşeceğini iddia edenler yanıldı ve ben onlara “İran İslam Cumhuriyeti'nin düşüşüne inanmayın diyorum.” dedi.

İran'ın Çökeceğini Düşünenler Hayal Kuruyor

İran’daki düzenin çökeceğini düşünenlerin hayal kırıklığına uğradıklarını anlatan Nasrallah, “İran İslam Cumhuriyeti'nin çökmesini isteyenler kurdukları hayal üzerine hesaplama yaptılar. Boş hayaller güvenilemez olduğundan planları ve hesaplamaları başarısız oldu.” ifadesini kullandı.

Hasan Nasrallah’tan ABD’ye Sert Uyarı

Hizbullah lideri Nasrallah, ABD yönetimini 'ülkenin iç işlerine karışmaması' konusunda uyardı ve Amerikalılara seslenerek, “Eğer Lübnan'ı kaosa sürüklemek isterseniz acı hissettiğiniz noktayı vuracağız. Böyle bir şey olursa, sevdiğiniz İsrail ile savaş seçeneğine doğru gideceğiz.” diye konuştu.

tesnim

Yorumlar