HAMAS: DAMON CEZAEVİNDE FİLİSTİNLİ ESİRLERE YÖNELİK ŞİDDET KARŞILIKSIZ KALMAYACAK

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Siyonist rejimin Damon cezaevindeki başta kadın esirler olmak üzere Filistinli esirlere yönelik saldırılarının ve uyguladığı şiddetin karşılıksız kalmayacağını vurguladı. 

Görüntülenme: 479 Tarih: 01 Şubat 2023 04:56
HAMAS: DAMON CEZAEVİNDE FİLİSTİNLİ ESİRLERE YÖNELİK ŞİDDET KARŞILIKSIZ KALMAYACAK

Damon cezaevinde dün sabah saatlerinde işgalci siyonist güçler Filistinli kadın esirlere saldırarak eşyalarını alarak dövdüler.

El Ahd Haber Ajansının bildirdiğine göre Hamas hareketi, tüm Filistin milletini, halk ve resmi kurumları ve dünyanın tüm özgür insanlarını Siyonist rejime ve cinayetlerine karşı esirlerin yanında olmaya çağırdı.

Hamas, esirlerin serbest bırakılana kadar Filistin milleti ve direnişinin onların yanlarında olacağını vurguladı.

Kudüs'te gerçekleştirilen şehadettalep operasyonu sırasında ve Siyonist işgal rejiminin bu operasyondaki utanç verici yenilgisinin ardından Siyonistlerin Filistinli esirlere yönelik şiddeti arttı.

Aynı zamanda, Filistinli direniş grupları, Siyonist rejimin hapishanelerinde Filistinli mahkumlara yönelik kısıtlamalar ve şiddetlerin ardından, arabulucular vasıtasıyla bu rejimi, Filistinli tutsaklara verilecek herhangi bir zararın işgal altındaki topraklarda Tel Aviv için çok ağır sonuçları olacağı konusunda uyardılar.

parstoday

Yorumlar