IRAK'TAN FİLİSTİN'E DESTEK

Irak Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, geçici Siyonist rejim askerlerinin Cenin kampına düzenlediği saldırıyı kınayarak, Irak'ın Filistin meselesini desteklediğini söyledi. 

Görüntülenme: 466 Tarih: 29 Ocak 2023 23:07
IRAK'TAN FİLİSTİN'E DESTEK

Irak Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed el Sahaf, geçici Siyonist rejimin cumartesi akşamı Filistin'deki Cenin kampına düzenlediği saldırıyı kınadı.

Irak Dışişleri Bakanlığı, bu ülkenin milletinin ve hükümetinin Kudüs sakinleriyle dayanışma içinde olduğunu açıklayarak, sivillere yönelik düşmanca saldırılara son verilmesi çağrısında bulundu.

Ahmed el-Sahaf şunları söyledi: ‘Irak'ın Filistin meselesindeki konumu istikrarlı ve ilkelidir ve bu, Bağdat için hala temel ve önemli bir mesele olarak kabul edilmektedir.’

Öte yandan geçici Siyonist rejimin kabinesi, bu Cumartesi akşamı bu rejimin "Şebak" servisinin karargahında güvenlik toplantısı yapıyor. Bu tür toplantılar daha önce bu rejimin Savunma Bakanlığı'nda yapılıyordu, ancak Siyonistlerin bu rejim kabinesine karşı protesto gösterileri olasılığı nedeniyle bu toplantı Şebak karargahında yapılacak.

Amerikan haber sitesi Axios'un muhabiri, adı belirtilmeyen üst düzey bir Siyonist yetkiliden naklen şunları söyledi: ‘Söz konusu görüşmede bu rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu, son dönemde yaşanan şehadet operasyonlarına verilen yanıtla ilgili tedbirleri sunacak.’

rasthaber

Yorumlar