ENSARULLAH'TAN FİLİSTİN DİRENİŞİNE TEBRİK

Yemen Ensarullah Hareketi, Filistinli savaşçıların işgal altındaki Kudüs'te en az yedi Siyonist’in ölümü ve çok sayıda kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kahramanca operasyonunu kutladı. Yemenli Ensarullah Hareketinin siyasi ofisi yaptığı açıklamada, işgal altındaki Kudüs'teki şehadet operasyonunu kutlayarak, Siyonist rejimin Filistinli savaşçıların operasyonlarından artık güvende olmayacağını vurguladı. 

Görüntülenme: 489 Tarih: 28 Ocak 2023 22:03
ENSARULLAH'TAN FİLİSTİN DİRENİŞİNE TEBRİK

Ensarullah Hareketi şu ifadelerde bulundu: ‘Bu eşsiz operasyon, geçici Siyonist rejimin temellerini sarstı ve Siyonist rejimin bundan böyle Filistinli savaşçıların operasyonları karşısında güvende olmayacağını anlamasını sağladı.’

Yemen Ensarullah Hareketi, İslam ümmetinin gurur kaynağı olan bu tür operasyonlara devam etmeleri için Filistinli savaşçıların desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Bu hareket aynı zamanda dünyanın özgür insanlarını Filistin ulusuna, İslami Cihad hareketine ve Filistin direnişine yardım etmeye ve desteklemeye çağırdı ve bunu işgalci rejimin yıkılması ve Filistin'in ve kutsal İslam bölgelerinin kurtarılması için tek doğru seçenek olarak nitelendirdi.

El Aksa Şehitleri Derneği üyesi olduğu söylenen Filistinli bir genç, Cuma gecesi işgal altındaki Kudüs'te düzenlediği operasyonda yedi Siyonisti öldürdü, beşini de yaraladı. Bu operasyon, Siyonist güçlerin Perşembe günü Cenin kampına saldırarak 10 Filistinliyi öldürmesinin ardından gerçekleşti.

rasthaber

Yorumlar