FETHİ HAZİM'İN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Şehit Raad ve şehit Abdurrahman’ın babası Fethi Hazim “Ebu Raad”, dün (14 Ocak Cumartesi) yaptığı açıklamada, iyileşmeye başladığını bildirdi. 

Görüntülenme: 500 Tarih: 15 Ocak 2023 02:20
FETHİ HAZİM'İN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Fethi Hazim, yayınladığı video kaydında, kalp ameliyatı olduktan sonra hastaneden çıktığını, göğsündeki ve midesindeki enfeksiyonun da tedavi edildiğini belirtti.
 

Kendisinden alınan bazı numunelerin tahlil için Ürdün’e gönderildiğini ifade eden Fethi Hazim, doktorların sonuçların temiz olacağını söylediklerini aktardı.
 

Ramallah’taki hastanede tedavi gördüğü süre boyunca Filistin halkının kendisine desteğini öven Fethi Hazim, “Bu destek hastalığın acısını hafifletti” dedi.
 

Cenin Kampı sakinlerine de seslenen Fethi Hazim, “Azimler zayıflamaz ama bedenler zayıflar. Bu Allah’ın yarattıkları hakkındaki kuralıdır” şeklinde konuştu.
 

Fethi Hazim “Ebu Raad”, geçtiğimiz günlerde sağlık durumunun aniden bozulması üzerine Ramallah’taki bir hastaneye kaldırılmıştı.
 

Ebu Raad’ın ailesi, Siyonist işgalcilerin Fethi Hazim’in vücuduna bilinmeyen bir virüs bulaştırdıklarını ve sağlık durumunun bu nedenle bozulduğunu söyledi.
 

Fethi Hazim’in oğullarından Raad, üç işgalcinin hayatını kaybettiği Dizengoff eylemini gerçekleştirdikten sonra işgal güçleri tarafından şehit edilmiş, diğer oğlu Abdurahman da işgal güçlerinin Cenin Kampı’na düzenlediği baskın sırasında yaşanan çatışmada şehit olmuştu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar