GAZZE'DE GÜÇLÜ SÜTUN 3 TATBİKATI GERÇEKLEŞTİ

Gazze'deki Direniş Ortak Odası, Gazze Şeridi'nin kuzey kesiminde düzenlediği Güçlü Sütun 3 askeri tatbikatını Allah'ın izniyle dün (28 Aralık Çarşamba) akşam tamamladığını duyurdu. 

Görüntülenme: 483 Tarih: 29 Aralık 2022 23:46
GAZZE'DE GÜÇLÜ SÜTUN 3 TATBİKATI GERÇEKLEŞTİ

Oda'nın Telegram kanalında yayınlanan haberde tatbikata özellikle profesyonel savaşçıların katıldığı ve hafif ve orta silahların kullanıldığı belirtildi. Tatbikat ile işgalcinin herhangi bir saldırısı karşısında acil müdahaleye ve seferberliğe hazırlık konusundaki gelişmelerin ne düzeyde olduğunun görülmesinin amaçlandığı ifade edildi. 

Bu tatbikatın direniş hareketlerinin profesyonel savaşçılarının birlikte müdahale imkanlarının değerlendirilmesi ve değişik taktik senaryolarının uygulanması konusunda çalışmaların zirveye taşınması niteliği taşıdığı dile getirildi. 

Direniş Ortak Odası, bu ortak saha çalışmasının Ortak Oda içinde yer alan tüm direniş gruplarının birlikte gerçekleştirdiği askeri faaliyet olduğunu ve ablukanın kırılmasına kadar çalışmaların gece gündüz sürdürüleceğini, düşmanın zindanlarındaki esirlerin tümünü özgürlüğüne kavuşturma amaçlı çalışmaların da kesintisiz süreceğini belirtti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar