İSLAMİ CİHAD'TAN ÖNEMLİ TEKLİF

Filistin İslami Cihat hareketinin liderlerinden biri, 2022 yılının hiç şüphesiz Filistin direniş yılı olarak tanımlanması gerektiğini vurguladı. 

Görüntülenme: 570 Tarih: 25 Aralık 2022 09:42
İSLAMİ CİHAD'TAN ÖNEMLİ TEKLİF

Filistin İslami Cihat hareketinin liderlerinden Ahmed al-Mudalal, Filistin Al-Yum ile yaptığı görüşmede, "Siyonist düşman, bu hareketin tüm şehitlerine rağmen Cihat hareketini dağıtmakta başarısız olurken, Filistin İslami Cihat hareketi bu yıl Sahneleri Birleştirme Savaşı ile önemli bir hareket haline geldi." dedi.
Ahmed al-Mudalal: "Batı Şeria'nın her yerinde oluşturulan ve Siyonist düşmana ölümcül darbeler indiren ve Batı'daki direnişin ok başı haline gelen Cenin Taburu ile sembolize edilen Batı Şeria'daki sahnelerin bütünlüğü nesnellik ve gerçeklik kazandı." 
Bu İslami Cihat lideri, "Cenin Taburu, Batı Şeria'daki direnişi durdurmanın mümkün olmadığını ve bu çatışmanın aralıksız süreceğini kanıtladı. Bu tabur işgalcilere karşı her gün yeni bir mücadele biçimini ön plana çıkarırken, Siyonist rejim, Cenin Taburu lider ve üyelerine karşı gerçekleştirdiği tüm terör eylemlerine rağmen, onu hâlâ sindirmekte ve yok etmekte başarısız olmuştur." ifadesini aktardı.
Tesnim

Yorumlar