HAMAS 35. YIL KUTLAMALARINA HAZIRLANIYOR

 

Görüntülenme: 530 Tarih: 12 Aralık 2022 11:01
HAMAS 35. YIL KUTLAMALARINA HAZIRLANIYOR

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Sözcüsü Abdullatif El-Kanu', hareketin kuruluşunun 35. yıl dönümü münasebetiyle Gazze'deki El-Ketibe Meydanı'nda düzenlenecek şenliğe yapılacak katılımların aynı zamanda Filistin halkının direnişe desteğinin bir referandumu hükmünde olacağını ifade etti. El-Kanu' bu şenliklerin aynı zamanda Filistin halkının hakları için verilen mücadelenin bir zaferi, Batı Şeria'daki Filistin halkının sürdürdüğü direnişe ve Kudüslülerin gösterdiği kararlılığa da destek anlamı taşıdığını dile getirdi. 

El-Kanu', yaptığı basın açıklamasında hareketin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle 14 Aralık Çarşamba günü öğle vakti saat 12.00'de Gazze şehrinin El-Ketibe Meydanı'nda düzenlenecek etkinliğe kalabalık bir kitlenin katılması ve etkinliğin aynı zamanda görkemli bir gösteriye dönüşmesi için hazırlıkların bütün hızıyla sürdürüldüğünü vurguladı. 

Yorumcular Gazze'nin her tarafından insanların akın edeceği 35. Yıl Şenliği'ne yüz binlerce insanın katılmasının beklendiğini dile getirdiler.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar