ASLANLAR YUVASI DİRENİŞ GRUBUNDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Filistin'in Batı Şeria bölgesinde son dönemde işgal rejimine ağır darbeler vuran ve işgal güçlerinin de muhtelif saldırılarına hedef olan Aslanlar Yuvası grubu yaptığı son açıklamada, "Bizim bittiğimizi zanneden hayal kurmaktadır." ifadesine yer verdi.  

Görüntülenme: 523 Tarih: 10 Aralık 2022 04:13
ASLANLAR YUVASI DİRENİŞ GRUBUNDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Grup açıklamasında direnişçilerin strateji değişiklikleri ve işgal güçlerine savaş meydanında sürprizler yaptıklarını ifade etti.

Grup bu açıklamasını dün (9 Aralık Cuma) akşam Nablus'un Eski Şehir kısmında düzenlenen ve grubun silahlı elemanlarından da onlarca kişinin katıldığı, şehitleri anma töreni esnasında yaptı. Tören, Aslanlar Yuvası komutanlarından Vedi' El-Huh'un ve diğer bazı mücahitlerin şehit edilmesinin üzerinden kırk gün geçmesi münasebetiyle, Eski Nablus'un Babu's-Sahe semtinde gerçekleştirildi. Törende grubun silahlı elemanları da askeri gösteriler gerçekleştirdiler. 

Törende konuşma yapan bir elemanları, Aslanlar Yuvası'nın Filistin'e ait olduğunu, kanın, direnişin ve silahların birliğine inandığını, pusulasının Filistin ve Kudüs'e dönük olduğunu, Allah'a ve vatana bağlı olduklarını, elemanlarının arasında tüm direniş gruplarının mensuplarının bulunduğunu dile getirdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar