ITAMAR BEN GRİV'İN VAATLERİ BATI ŞERİA'DAKİ SİYONİSTLERİ AZDIRDI

 

Görüntülenme: 486 Tarih: 09 Aralık 2022 02:55
ITAMAR BEN GRİV'İN VAATLERİ BATI ŞERİA'DAKİ SİYONİSTLERİ AZDIRDI

Aşırı siyonist ve ırkçı lider Itamar Ben-Gvir'in Netanyahu'nun kuracağı hükümette İç Güvenlik Bakanı yapılacağına dair taahhüt almasından sonra, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde tahliye edilen yahudi yerleşim merkezlerini yeniden kullanılır hale getireceğine ve yerleşimcilerin buralara dönmelerine izin vereceğine dair açıklamalarda bulunması Batı Şeria'daki, zaten azgın olan yerleşimci teröristleri iyice azdırdı. Dün (8 Aralık Perşembe) akşam bazı yerleşimci çeteler Batı Şeria'nın kuzey kesiminde yer alan Nablus'un kuzeyindeki Burka kasabası yakınında bulunan ve tahliye edilmiş durumda olan Homesh yahudi yerleşim merkezinde danslı eğlenceler düzenlediler.

Yerel kaynaklar işgal güçleri tarafından himaye edilen onlarca otobüsün yerleşimci terör çetelerini tahliye edilmiş durumdaki Homesh yerleşim merkezine naklettiğine dikkat çekti. 

Burada toplanan ve iyice azıtmış durumdaki ırkçı terör çetelerinden oluşan yerleşimciler danslı eğlenceler düzenlerken aynı zamanda Filistinlilere çirkin hakaretler içeren sözler sarf ettiler. Bir yandan da Cenin - Nablus karayolundan geçen araçlara saldırıda bulundular. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar