SİYONİST ASKERLERDEN BASKIN FURYASI

Siyonist işgal güçleri bugün (7 Aralık Çarşamba) sabahın erken saatlerinde Batı Şeria'nın değişik bölgelerinde ve Kudüs'te yine baskınlar gerçekleştirdi ve bazı kişileri gözaltına aldılar. Gözaltına alınanlar arasında bir milletvekili de var.  

Görüntülenme: 513 Tarih: 07 Aralık 2022 02:51
SİYONİST ASKERLERDEN BASKIN FURYASI

Batı Şeria bölgesinin güney kesiminde yer alan El-Halil'de, işgal güçleri eski esirlerden olan milletvekili Basim Ze'arir'in Es-Semu' kasabasında bulunan evine baskın düzenleyerek sıkı bir arama yaptıktan sonra kendisini yeniden gözaltına aldılar. 

İşgal güçleri Kudüs'ün batı kesiminde yer alan Beytu Dakku kasabasında 6 Filistinli genci gözaltına aldılar. 

İşgal güçleri Beytlahim'de eski esirlerden İbrahim Abdullah, İsa El-Aruc, Munir Muhammed El-Aruc ve Ahmed Halid El-Asakire isimli şahısları yeniden esir ettiler. 

İşgal güçleri Beytlahim'in doğusundaki Teku' kasabasında Musa Ebu Mefreh isimli genci, El-Halil'in Es-Semu kasabasından da özgürleştirilmiş eski esirlerden olan Eymen Ebu Avvad isimli şahsı gözaltına aldılar.

İşgal güçleri rutin hale getirdikleri ve genellikle gece yarısından sonra ve şafak sökmeden önce gerçekleştirdikleri baskınlarda evlerin mahremiyetlerini ihlal ediyor, insanları uygun olmadıkları bir halde yataklarından kaldırıyor, geniş çaplı aramalar yapıyor, özel eşyalarını karıştırıyor, ev eşyalarına büyük zarar veriyor, buldukları zaman kıymetli eşyalarını ve paralarını çalıyor, silahlarıyla dehşet saçarak çocukları korkutuyor ve bazılarını da gözaltına alıyorlar. Bu baskınlar yüzünden işgal altındaki Kudüs'te ve Batı Şeria bölgesinde yaşayan Filistinliler hiçbir zaman güven ve huzur içinde yatamıyor. Çünkü her an bir işgalci ekibin baskın düzenlemesi ihtimali var.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar