KATİL HERTZOG KÖRFEZ ÜLKELERİNE GİDECEK

Siyonistlere ait medya organlarının verdiği haberlerde işgal rejiminin iç güvenlik teşkilatı Şabak'ın, işgal rejimi cumhurbaşkanı İzak Hertzog'un önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığı Körfez ülkeleri seyahati için güvenlik tedbirlerini artırmayı düşündüğü ifade edildi.  

Görüntülenme: 442 Tarih: 02 Aralık 2022 08:00
KATİL HERTZOG KÖRFEZ ÜLKELERİNE GİDECEK

Siyonistlerin Kanal 12 isimli tv kanalında yayınlanan haberde Hertzog'un ziyaretinin Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayacağı ve her ikisinde de üst düzey yöneticilerle görüşmeyi planladığı belirtildi. Bahreyn'de aktivistlerin sosyal medyada Hertzog'un ziyaretini protesto edeceklerini duyurması üzerine işgal rejiminin güvenlik organlarının da tedbirlerin artırılması gerektiğine karar verdiği belirtildi. 

Bahreyn'de işgal cumhurbaşkanına karşı, "Cani! Seni istemiyoruz", "Normalleşme ihanettir... Gelme!" ifadelerinin yazılacağı pankartların asılacağı belirtildi. 

İşgal cumhurbaşkanının ziyaretinin Bahreyn Kralı Hamed bin İsa'nın davetiyle 4 Aralık'ta başlayacağı ve bu ülkeyi ziyaret eden ilk işgal cumhurbaşkanı olacağı belirtildi. Hertzog'un pazartesi günü de BAE'ye geçerek buranın emiri Muhammed bir Zayed Al Naheyan ile görüşeceği ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar