TERÖRİST İSRAİL RUSYA-UKRAYNA SAVAŞINDAN SUİSTİFADE EDİYOR

İsrail işgal rejiminin verdiği resmi istatistiklere göre son bir yılda Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle işgal altındaki Filistin topraklarına yahudi göçü ikiye katlandı.  

Görüntülenme: 500 Tarih: 02 Aralık 2022 07:50
TERÖRİST İSRAİL RUSYA-UKRAYNA SAVAŞINDAN SUİSTİFADE EDİYOR

İşgal rejiminin verilerine göre bu yıl, işgal altındaki Filistin topraklarına göç eden yahudi sayısı 70 bine ulaştı. Bu sayı ise bir önceki yılda göç eden yahudilerin sayısının iki katına denk geliyor. 

Bu yıl içinde göç edenlerin büyük çoğunluğunu eski Sovyet cumhuriyetlerinden göç edenler oluşturuyor. Onlar da Rusya-Ukrayna Savaşı'ndan doğrudan veya dolaylı bir şekilde etkilenenlerden oluşuyor. Bunda işgal rejiminin savaştan etkilenen yahudileri işgal altındaki Filistin topraklarına göç etmeleri için yoğun teşviklerde bulunmasının önemli rolü oldu. Böylece işgal rejimi savaş ortamını ve sebep olduğu şartları Filistin topraklarına yahudi göçünü artırmak için istismar etti. 

İşgal rejiminin verilerine göre işgal altındaki Filistin topraklarına bu yıl göç edenlerin %54'ünü Rusya'dan, %21'ini Ukrayna'dan, %5'ini ABD'den, %4'ünü de Fransa'dan göç edenler oluşturuyor. 

İşgal rejimi yeni göçmenlerden 22 bin kişiyi orduda görevlendirdi. Bunlardan 15 bini ailesiz askerler kategorisine dahil edildi. Bunlar da aileleri olmayan paralı askerler olarak istihdam ediliyor. Yani işgal rejimi yeni gelen göçmenlerin birçoğunu Filistinlilere yönelik saldırılarda kullanıyor. Böylece bir taraftaki ateşten kaçanlar kendilerini başka bir tarafta yine ateşin içinde buluyorlar. Bu da siyonist işgal rejiminin yahudileri bile nasıl tuzağa düşürdüğünü göstermesi açısından düşündürücü!

Son on yıl içinde yahudi göçü çerçevesinde Filistin topraklarına 6440 doktor göç etti ve onların da çoğunu eski Sovyet cumhuriyetlerinden göç edenler oluşturuyor. Bunlardan 1448 kişi diş doktoru. Bu dönemde 22400 adet de mühendis göç etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar