SİYONİST ÇETELER MESCİD-İ AKSA'DA ATEŞLE OYNUYOR

Siyonistlerin aşırı fanatik ve aşırı ırkçı liderleri arasında yer alan ve Netanyahu'nun kuracağı hükümette İç Güvenlik Bakanı olacağı duyurulan Itamar Ben-Gvir'in karısı, Mescidi Aksa'ya yönelik baskınları organize eden terör elebaşlarıyla işgal rejiminin polis şeflerini bir araya getiren bir toplantı düzenledi.  

Görüntülenme: 652 Tarih: 01 Aralık 2022 08:12
SİYONİST ÇETELER MESCİD-İ AKSA'DA ATEŞLE OYNUYOR

Siyonistlere ait 7. Kanal isimli tv kanalının yayınladığı habere göre Itamar Ben-Gvir'in karısı Ayala Ben-Gvir, Aksa baskınlarını organize eden siyonist terör çetelerinin elebaşları ile onları himaye eden polis şeflerini bir araya getirerek polis şeflerinden çetelerin elebaşlarının Mescidi Aksa baskınlarıyla ilgili şikayetlerini ve taleplerini dinlemelerini ve neler yapabilecekleri konusunda fikirlerini söylemelerini istedi. 

Habere göre terör çetelerinin elebaşları, Mescidi Aksa baskınlarının daha da hızlandırılmasını, baskıncıların baskın saatlerinin artırılmasını, bu doğrultuda öğleden sonraki saatlerde ve cumartesi günleri de baskın düzenleyip ayinler yapmalarına izin verilmesini, polis elemanlarının baskıncılara yönelik aramaları azaltmalarını, baskıncıların içeride Talmudi ayinlerini açıktan yapabilmeleri için tüm kolaylıkların sağlanmasını ve (sadece Mağribliler kapısını kullanan) baskıncılara başka kapıların da açılmasını istediler.

İşgal rejiminin polis şefleri yerleşimci çetelerin baskınlarla ilgili taleplerini yerine getirmek, çetelerin baskınlarını "güven ve huzur (!)" içinde yapabilmeleri için gerekli kolaylıkları sağlamak amacıyla ellerinden geleni yapma sözü verdiler.

Yerleşimci çetelerin, yahudilerin Hanuka bayramı münasebetiyle bu ayın 18'inde Mescidi Aksa'ya büyük bir baskın düzenlemeye hazırlandıkları haber verildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar