SİYONİST REJİMİN TREN SİSTEMİNE SİBER SALDIRI DÜZENLENDİ

Haber kaynakları Cumartesi gecesi Siyonist rejimin merkezi tren sisteminin ve bu rejimin bazı web sitelerinin hacklendiğini bildirdi. 

Görüntülenme: 459 Tarih: 27 Kasım 2022 20:49
SİYONİST REJİMİN TREN SİSTEMİNE SİBER SALDIRI DÜZENLENDİ

Siber saldırılar, savaş için güçlü ve düşük maliyetli bir seçenek haline geldi ve çeşitli grupların Siyonist rejimin altyapısına ve hayati bilgilere erişime ve bunların yayılmasına yönelik siber saldırıları, bu rejimin içi boş  heybetinin çökmesine yol açtı.

İRNA'nın haberine göre Siyonist rejime ait medya, bu rejime ait trenlerin merkez sunucusunda olağandışı teknik sorunların meydana geldiğini bildirdi.

Bu rapora göre İsrail trenlerinin merkezi sunucusunun durması nedeniyle tüm trenlerin hareketi askıya alındı.

Öte yandan siyonist İsrail medyasından Yediot Aharonot gazetesi de Black Magic isimli bir hacker grubunun İsrail'de çok sayıda internet sitesini hackleyerek bu sitelerin ana sayfalarını kullanılamaz hale getirdiğini yazdı.

Yaklaşık iki hafta önce de, medya kaynakları, henüz tamamlanmamış olan Tel Aviv Metrosu'nun inşaat şirketine yönelik büyük bir siber saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Siyonist rejimin çeşitli askeri, güvenlik, ekonomik altyapıları ile hayati önem taşıyan merkezleri ve tesisleri, özellikle son aylarda birçok kez siber saldırıların hedefi oldu.

parstoday

Yorumlar