HİZBULLAH'TAN KUDÜS EYLEMİNE TEBRİK

Hizbullah, Kudüs’te Siyonist rejime karşı operasyon düzenleyenleri tebrik ederek, bu operasyonun Filistin ulusunun direnişi sürdürme konusunda kararlı ve çelik gibi iradesi olduğunu gösterdiğini vurguladı. 

Görüntülenme: 588 Tarih: 24 Kasım 2022 19:30
HİZBULLAH'TAN KUDÜS EYLEMİNE TEBRİK

Hizbullah yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu: ‘Bu cesur operasyonu, Filistin ulusunun Siyonist rejimin işgaline karşı direnişinin gerçek anlamda somutlaşması olarak görüyoruz ve bu ulusun bu düşmanın zorbalığıyla mücadeledeki ve bu rejimin işlediği suç ve cinayetlere yanıt verme konusundaki çelikten iradelerini gösterdiğini vurguluyoruz.

Bugünkü operasyon, düşmanın zorlu güvenlik tedbirlerine karşı direnişin gücünü ve direnişin istediği her yer ve zamanda düşmana acı darbeler indirebileceğini bir kez daha göstermiştir.’

Bu çarşamba sabahı işgal altındaki Kudüs şehrinde meydana gelen üç patlamada 23 Siyonist yaralandı ve en az bir kişi öldü.

Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu açıklandı ve Siyonistlere göre bu patlamalar Mescid-i Aksa intifadasından bu yana en tehlikeli saldırılardı.

rasthaber

Yorumlar