İSMAİL RIDVAN'DAN MESCİD-İ AKSA AÇIKLAMASI

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden İsmail Rıdvan bugün (22 Kasım Salı) yaptığı açıklamada işgalcilerin Kudüs ve Mescidi Aksa'ya yönelik olarak tekrar edip duran baskınlarının Filistinlilere karşı provokatif faaliyetler olduğuna dikkat çekti.  

Görüntülenme: 576 Tarih: 22 Kasım 2022 17:04
İSMAİL RIDVAN'DAN MESCİD-İ AKSA AÇIKLAMASI

Rıdvan Filistin direniş hareketlerinin düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada işgal yönetiminin Kudüs ve Mescidi Aksa konusunda bütün kırmızı çizgileri aştığını dile getirdi. 

İşgal altındaki Kudüs ve Batı Yaka'da işgal güçlerine karşı mücadelelerini kararlılıkla sürdüren Filistinlileri selamladıklarını söyleyen Rıdvan Filistinlilerden imkanı olan herkesi Mescidi Aksa'ya ziyaretler düzenlemeye çağırdı. 

Bu arada El-Halil ahalisini de işgalcilere ve sözde sivil yahudi yerleşimcilere direnmeye davet ederken Filistin Yönetimi'nden de Oslo Anlaşması bağından kendini kurtararak işgal rejimiyle güvenlik koordinasyonuna son vermesini istedi. 

Siyonistlerin aşırı ırkçı liderlerinden Yehuda Glick bugün sabah kalabalık bir grupla ve işgal rejimi polislerinin sıkı koruması altında yine Mescidi Aksa'ya baskın düzenlemişti. 

İşgalci siyonistler Cuma ve Cumartesi dışında her gün Mescidi Aksa'ya arka arkaya baskınlar düzenliyorlar.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar