HAMAS TAZİYE MESAJI YAYINLADI

 

Görüntülenme: 491 Tarih: 18 Kasım 2022 09:26
HAMAS TAZİYE MESAJI YAYINLADI

İslami Direniş Hareketi (Hamas) başta olmak üzere Filistin'deki tüm direniş grupları ve Filistin'in ileri gelen şahsiyetleri Gazze'deki Cibaliya Mülteci Kampı'nda dün (17 Kasım Perşembe) akşam saatlerinde vuku bulan ve 21 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yangın faciasıyla ilgili taziye mesajları yayınladı, ölenler için Yüce Allah'tan rahmet, başta onların yakınları olmak üzere tüm Filistin halkına da başsağlığı dilediler. 

Hamas yayınladığı taziye mesajında feci yangın olayında hayatlarını kaybedenlerin tümünün aileleriyle dayanışma içinde olduklarını, hepsine gönülden taziyelerini sunduklarını ve yanlarında durmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

Hamas açıklamasında Filistin halkını da yangın faciası şehitlerinin aileleriyle dayanışmaya ve onların acılarını paylaşmaya çağırdı. 

Bu arada Gazze'deki Ulusal ve İslami Güçler Birliği, yangında evleri yanan Ebu Reyya ailesinden hayatlarını kaybedenler için ulusal yas ilan ettiğini duyurarak yas programına en geniş katılımla destek verilmesi çağrısında bulundu. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar