GAZZE'DE MUHAMMED SUF'UN EYLEMİNE DESTEK GÖSTERİSİ

 

Görüntülenme: 601 Tarih: 16 Kasım 2022 03:30
GAZZE'DE MUHAMMED SUF'UN EYLEMİNE DESTEK GÖSTERİSİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Gazze'nin kuzey kesiminde, dün sabah Batı Şeria'da Filistin topraklarına gayrimeşru bir şekilde inşa edilen Ariel yahudi yerleşim merkezinde gerçekleştirilen eylemden duyduğu memnuniyeti dile getirmek ve Batı Şeria halkının işgal güçlerine karşı sürdürdüğü direnişe destek amacıyla bir gösteri yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe binlerce kişi katıldı. 

Gösteriye katılanlar Selfit arazileri üzerine kurulan Ariel yahudi yerleşim merkezinde eylem düzenleyen kahraman şehit Muhammed Suf'un fotoğraflarını ve Batı Şeria ahalisinin işgale karşı sürdürdüğü direnişe destek ifade eden pankartlar taşıdılar.

Gösteride konuşma yapan, Hamas'ın Gazze'deki liderlerinden Mahmud El-Bik eylemi ve kahraman eylemci Muhammed Suf'u kutladığını dile getirirken Batı Şeria'daki direnişin daha da genişleyerek devam edeceğini vurguladı.
 
Dün (15 Kasım Salı) sabah Selfit yakınındaki Ariel yahudi yerleşim merkezinde gerçekleştirilen bıçaklı ve araçlı eylemde 3 işgalci öldürülürken, 2 işgalci de yaralanmıştı. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar