NAYİF ER-RECUB'TAN DİRENİŞE VURGU

 

Görüntülenme: 480 Tarih: 14 Kasım 2022 17:46
NAYİF ER-RECUB'TAN DİRENİŞE VURGU

Filistinli milletvekili Nayif Er-Recub, Batı Şeria ve Kudüs'te işgal rejiminin yahudileştirme faaliyetlerinin trendinin yükselişe geçmesinin, yeni yerleşim merkezleri inşa edilmesinin işgale karşı mümkün olan bütün yollarla direnişin trendinin de yükseltilmesini gerektirdiğini dile getirdi. 

Er-Recub bugün (14 Kasım Pazartesi) yaptığı açıklamada, işgal rejiminin saldırgan tutumlarına karşı durmak, yahudileştirme faaliyetlerini ve Filistinlilerin haklarına tecavüz edilmesini durdurmak için mümkün olan bütün yollarla direnmenin Filistin halkının meşru bir hakkı olduğunu dile getirdi. Er-Recub bu arada Filistinlilerin haklarına tecavüzün önünü açan anlaşmaların da yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti. 

Er-Recub, Batı Şeria'daki yerleşim merkezlerine iskan edilen yerleşimcilerden de bakanların olacağı yeni aşırı sağcı hükümetin yahudileştirme ve Filistinlilerin arazilerini gasp uygulamalarını doğallaştırma anlamına geleceğini hatırlatırken, Filistin Yönetimi'nin bölgedeki yerleşimcileri koruyan güvenlik koordinasyonunun da onların işlerini kolaylaştırdığını söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar