SİYONİST ORDU BATI ŞERİA'DA DİKEN ÜSTÜNDE

İşgal ordusunun dün sabah Batı Şeria kentlerinde güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkardığı ifade edildi. 

Görüntülenme: 519 Tarih: 24 Ekim 2022 15:45
SİYONİST ORDU BATI ŞERİA'DA DİKEN ÜSTÜNDE

İşgal rejimi televizyonu 14’üncü kanalı, Nablus’ta faaliyet gösteren Aslan Yuvası Grupları adlı direniş grubunun komutanlarından Tamir El-Keylani’ye düzenlenen suikastın ardından İsrail güvenlik birimlerinin Filistinliler tarafından misilleme ihtimaline karşı en üst seviyede alarm durumuna geçtiğini bildirdi.
 

Aslan Yuvası Grupları, bu sabah erken saatlerde komutanlarından birinin işgal güçleri tarafından suikastla şehit edildiğini açıkladı.
 

Tamir El-Keylani’yi “savaşçılarının en çetini” olarak niteleyen Aslan Yuvası Grupları, işgalcilerden şehidin intikamının en ağır şekilde alınacağını söyledi.
 

Aslan Yuvası Grupları, bomba yüklü motosikletin işgal güçleri hesabına çalışan bir ajan tarafından getirilip yol kenarına park edildiğini ve Tamir El-Keylani yanından geçtiği sırada yaşanan patlama anını gösteren video görüntüleri yayınladı.
 

Şehit El-Keylani için yas ilan eden Aslan Yuvası Grupları, Filistinli direnişçinin cenaze törenine katılma çağrısında bulunarak, cenaze töreninin direniş seçeneği ve Aslan Yuvası Grupları için halk oylamasına dönüştürülmesini istedi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar