SİYONİST ÇETELER HZ İBRAHİM CAMİSİNDE YENİDEN MÜZİK ŞÖLENİ DÜZENLEDİ

 

Görüntülenme: 643 Tarih: 18 Ekim 2022 15:20
SİYONİST ÇETELER HZ İBRAHİM CAMİSİNDE YENİDEN MÜZİK ŞÖLENİ DÜZENLEDİ

Siyonist işgal rejiminin kendilerine destek vermesi ve sahip çıkması sebebiyle iyice arsızlaşan, kırmızı çizgileri tamamen aşan yahudi yerleşimci çetelerin Müslümanların tarihi ve kutsal mekanlarına yönelik saldırgan tutumları devam ediyor. Yahudi yerleşimci çetelerden bir grup, Filistin'in Batı Şeria bölgesinin güney kesiminde yer alan El-Halil şehrindeki tarihi Hz. İbrahim Camisi'nde yine işgal güçlerinin sıkı koruması altında müzik şöleni düzenledi. 

İbrahim Camisi Müdürü Gassan Er-Recbi yahudi yerleşimcilerin dün gece yarısı işgalci askerlerin himayesinde camiye geldiklerini ve içeri müzik aletlerini soktuklarını sonra da bugün (18 Ekim Salı) sabah şafak vaktine kadar içerde şarkı çalıp eğlendiklerini söyledi. 

Er-Recbi işgal güçlerinin, Müslümanların caminin restorasyonu için zorunlu olan malzemeleri hatta basın mensuplarının kameralarını içeri sokmalarına bile izin vermezken yahudi yerleşimci çetelerin davullarıyla, dümbelekleriyle içeri girip içeriyi adeta bir gece kulübü gibi kullanmak suretiyle Müslümanların onurlarını rencide ettiklerini, kutsal mekanlarına karşı büyük bir saygısızlık ve aşırılık gösterdiklerini vurguladı. 

Yerleşimci çeteler bu ayın 3'ünde yine işgal güçlerinin himayesi altında Hz. İbrahim Camisi'ni basarak eğlence partisi düzenlemiş hatta bir yandan şarkı çalıp dans ederken bir yandan da içki içerek caminin etrafını içki şişeleri çöplüğüne çevirmişlerdi.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar