SİYONİSTLER HZ. İBRAHİM CAMİİ'NİN İÇİNDE EĞLENCE PARTİSİ DÜZENLEDİ

 

Görüntülenme: 578 Tarih: 03 Ekim 2022 16:43
SİYONİSTLER HZ. İBRAHİM CAMİİ'NİN İÇİNDE EĞLENCE PARTİSİ DÜZENLEDİ

Fanatik yahudi yerleşimcilerden yüzlerce kişinin dün (2 Ekim Pazar) gece geç saatlerde, Filistin'in Batı Şeria bölgesinin güney kesiminde yer alan El-Halil şehrindeki Hz. İbrahim Camisi'ni basıp aşırı derecede gürültü çıkararak, bağırarak "çılgınca" eğlence partisi düzenledikleri belirtildi. Partinin sabah saatlerine kadar devam ettiği, fanatik yahudi yerleşimcilerin bu sırada caminin içinde ve civarında içki de içtikleri belirtildi. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre yerleşimciler yahudi bayramlarını bahane ederek caminin içinde müzikli eğlenceler ve Talmudi olarak nitelendirilen danslar düzenlediler. 

İsrail işgal rejiminin güvenlik güçlerinin, onların eğlence partilerini rahatça gerçekleştirmelerine imkan vermek amacıyla cami çevresinde çok sıkı tedbirler aldıkları ifade edildi. 

İbrahim Camisi Müdürü Gassan Er-Recbi, işgal güçlerinin camiyi önce ibadete tamamen kapattıklarını sonra da çevredeki farklı yahudi yerleşim merkezlerinden otobüslerle gelen yüzlerce yerleşimcinin camiye baskın düzenlemesine fırsat verdiklerini dile getirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar