BÜYÜK FECİR BULUŞMASI CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK

Şehitlere vefa amacıyla önümüzdeki Cuma günü (30 Eylül) sabah namazında düzenlenecek Büyük Fecir Buluşması'na en büyük sayıda katılımın sağlanması için çalışmalar yapılması ve gayret gösterilmesi çağrıları yapıldı.  

Görüntülenme: 732 Tarih: 27 Eylul 2022 19:49
BÜYÜK FECİR BULUŞMASI CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK

Nablus'taki Arinu'l-Usud (Aslanların İni) grupları tarafından yayınlanan ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan bildiride, sabah namazları ve Büyük Fecir Buluşmaları için çağrılar yapanlar arasında yer alan şehitlere vefa için bu Cuma düzenlenecek Büyük Fecir Buluşması'nda en büyük katılımın sağlanması talep edildi. 

Bildiride Filistin halkından, dinlerinin düşmanlarına ve gasıp İsrail işgal rejimine kolay yutamayacakları, boğazlarına batacak diken niteliğinde bir güç olduğunu göstermesi istendi. Bu buluşmalar vesilesiyle Allah'ın isminin en yüksek sesle anılması ve şehitlerin mağfiretle ve cennetle mükafatlandırılması için dua edilmesi fırsatının da değerlendirileceği hatırlatıldı. 

Cuma günleri sabah namazlarında gerçekleştirilen Büyük Fecir Buluşmaları 2020 yılında başlatılmıştı. Son günlerde bazı direnişçilerin işgal güçleri tarafından şehit edilmesi sebebiyle bu hafta da şehitlere vefa amacıyla bir Büyük Fecir Buluşması düzenlenmesi çağrıları yapıldı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar