FİLİSTİNLİ DİRENİŞÇİLERDEN YENİ SAVAŞ TAKTİĞİ

Siyonistlerin güvenlik kaynaklarında bugün (27 Eylül Salı), Filistin direnişinin işgal ordusu askerleri açısından ciddi tehlike arzeden yeni bir taktiğine dikkat çekildi.  

Görüntülenme: 583 Tarih: 27 Eylul 2022 18:14
FİLİSTİNLİ DİRENİŞÇİLERDEN YENİ SAVAŞ TAKTİĞİ

Siyonistlere ait Walla haber sitesinin işgal rejiminin güvenlik teşkilatındaki üst düzey yetkililere dayanarak hazırladığı haberde, Filistinli direnişçilerin işgalci askerleri, onları kendileriyle karşı karşıya gelmeye zorlamak ve böylece tuzağa düşürmek amacıyla üzerlerine çektikleri belirtildi. 

Sitede, istihbarat sorumlularına ve askerlere bu tür taktikler karşısında son derece dikkatli ve uyanık olmaları uyarısı yapıldığı ifade edildi. Haberde geçtiğimiz hafta içinde Nablus'un güneyindeki Har Baraha yahudi yerleşim merkezi yakınında yaşanan bu türden bir olaydan sonra işgal ordusunun bu taktiği daha çok ciddiye almaya başladığına işaret edildi. Söz konusu olayda direnişçilerin bir yahudi yerleşimciye ateş ettikleri, işgal askerlerinin bu saldırıyı gerçekleştirenleri bulmak amacıyla etrafta arama yapmaları esnasında direnişçilerin onları başka bir yerde tuzağa düşürüp kendilerine saldırı düzenledikleri ifade edildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar