SİYONİST İŞGALCİLER KUDÜSLÜ ŞOFÖRE SALDIRDI

Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde yer alan El-Ludd Havaalanı'nda yolcular için servis şoförlüğü yapan Cemal Selheb'e siyonist işgalcilerin saldırıda bulunduğu haber verildi.  

Görüntülenme: 882 Tarih: 20 Ağustos 2022 00:31
SİYONİST İŞGALCİLER KUDÜSLÜ ŞOFÖRE SALDIRDI

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre yahudi yerleşimcilerin saldırıları sebebiyle Selheb'in yüzünde ve bedeninin değişik yerlerinde morarmalar ve yaralanmalar meydana geldi. 

Saldırıya uğrayan gencin tedavi için hastaneye kaldırıldığı ancak saldırıda bulunanlara yönelik olarak henüz hiçbir işlem yapılmadığı bildirildi. 

Bölgede çalışan şoförlerden Cihad El-Hatib olaya kendisinin bizzat şahit olduğunu, saldırının dün (19 Ağustos Cuma) akşam saat 20.00 civarında gerçekleştiğini, siyonist ırkçıların Selheb'in kimliğini istediklerini, onun Kudüslü olduğunu tespit etmeleri üzerine de kendisine saldırdıklarını ifade etti. 

El-Hatib, saldırı yüzünden Selheb'in birçok yerinde kanama, gözlerinde de şişme olduğunu ve onu derhal Hedasa Ayn Karim Hastanesi'ne kaldırdıklarını söyledi.

El-Hatib söz konusu havaalanında çalışan Arap şoförlerin sık sık ırkçı saldırılara maruz kaldıklarını, bazen köpeklerle saldırı düzenlendiğini ve sebepsiz aramalar yapıldığını dile getirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar