GALİBAF'TAN FİLİSTİNLİ DİRENİŞ GRUPLARINA ÖVGÜ

İslami Şura Meclis Başkanı Muhammedbakır Kalibaf, bugün Meclis'in açık oturumunda yaptığı konuşmada, ''Direnişin her bir parçası tek başına İsrail rejiminin savunma düzeyinin en derinini bile imha etme gücüne sahip'' dedi. 

Görüntülenme: 785 Tarih: 14 Ağustos 2022 19:14
GALİBAF'TAN FİLİSTİNLİ DİRENİŞ GRUPLARINA ÖVGÜ

İslami Direniş Günü'nün Hizbullah'ın 33 Günlük Savaş'taki kahramanlığını hatırlattığını dile getiren Kalibaf, ''Bu günü cani İsrail rejimi ile mücadelede yeni bir sayfa açtığı için kutluyorum'' diye belirtti.

Filistin İslami Cihad Hareketi Örgütü'nün Siyonist canilere karşı İslami Direniş'in son halkasında umut verici ve sert göründüğünü kaydeden Kalibaf, ''İslami Cihad Hareketi Örgütü bugün İslami Direnişin her bir parçasının tek başına İsrail rejiminin savunma düzeyinin en derinini bile imha etme gücüne sahip olduğunu gözler önüne serdi'' diye konuştu.

Kalibaf konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Bugün Direniş akımlarının tamamı arasında oluşan birlik ve beraberlik sayesinde işgalci düşmanın imhası her zamankinden daha yakınlaşmıştır. İsrail rejiminin cinayetleri dikkate alınarak tüm insanlar bu rejimin cinayetlerinin bölge genelinde güvensizlik, ihtilaf, terör, işgal ve örgütlü suç oluşturma amacı güttüğünü görmektedir.

Dünya, Siyonistlerin daha fazla cinayetlerine tanık oldukça ve bu rejimle emperyalist ve gerici rejimlerin işbirliğine yönelik kötü niyetli komplolarını gördükçe Kutsal Türbe savunucularının değerli İran'ımızın güvenliği ve bölgenin istikrarını korumadaki rolü, daha fazla belirginleşmektedir''.

parstoday

Yorumlar