MAHMUD EZZEHAR ŞEHİT NABLUSİ'NİN AİLESİNİ ARADI

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Filistinli milletvekili Mahmud Ez-Zehhar, şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağını, işgale ve onun terörüne karşı sürdürülen direnişin yakıtı olacağını dile getirdi.  

Görüntülenme: 763 Tarih: 12 Ağustos 2022 04:55
MAHMUD EZZEHAR ŞEHİT NABLUSİ'NİN AİLESİNİ ARADI

Ez-Zehhar bugün (11 Ağustos Perşembe) şehit İbrahim En-Nablusi'nin ailesini telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti ve Nablusi'nin cihadından övgüyle söz etti. Annesine ve babasına da selamlarını ileterek, oğullarının şehadetleri karşısında gösterdikleri sabır ve metanet, oğullarının şehadetini kabul etmesi için Yüce Allah'a gönülden dua etmeleri vesilesiyle kendilerini tebrik etti. 

Ez-Zehhar, direnişin, mukaddesatın savunulması ve işgalin dize getirilmesi, onun Filistin toprağından çıkarılması için Filistin halkının bir tercihi olduğunu dile getirdi. İbrahim En-Nablusi'nin işgal son buluncaya ve tüm Filistin özgürlüğüne kavuşturuluncaya kadar silahların bırakılmaması konusundaki vasiyetinin de yerine getirileceğini ifade etti. 

Fetih hareketinin askeri kanadı durumundaki Aksa Şehitleri Tugayları'nın komutanlarından olan İbrahim En-Nablusi 9 Ağustos Salı günü işgal güçlerinin Nablus'a düzenledikleri baskında iki arkadaşıyla birlikte şehit edilmişti. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar