KUDÜS'TE BIÇAKLI ŞEHADET EYLEMİ

Bugün (19 Temmuz Salı) öğleden sonra işgal altındaki Kudüs'ün doğu kısmında gerçekleştirilen bıçaklı eylemde, bir yahudi yerleşimci yaralanırken, eylemi gerçekleştiren kişi şehit edildi.  

Görüntülenme: 938 Tarih: 19 Temmuz 2022 14:00
KUDÜS'TE BIÇAKLI ŞEHADET EYLEMİ

Siyonistlere ait haber kaynaklarında bir eylemcinin işgal altındaki Kudüs'ün doğu kesiminde Ramot Alışveriş Merkezi yakınında bir yahudi yerleşimciyi bıçakla yaraladığını, işgal polisinin ise eylemciye silahla saldırdığını haber verdi. 

Olay yerinden çekilen görüntüler işgal güçlerinin yahudi yerleşimciye önce olay yerinde ilk yardım müdahalesinde bulunduklarını sonra da onu hastaneye naklettiklerini gösteriyor. Buna karşılık eylemi gerçekleştiren kişiye hiçbir yardımda bulunulmadığı ve onun kanları akar halde yerde bırakıldığı görülüyor. 

Siyonistlere ait Kanal 12 isimli televizyonda verilen haberde yerleşimcinin bedeninin üst tarafından yaralandığı, durumunun ağır olduğu ve bir İsrail hastanesine nakledildiği belirtildi. 

Yine siyonistlere ait Kanal 13 isimli televizyonun verdiği haberde eylemciye ateş edildiği ve bu yüzden onun hayatını kaybettiği, kimliğinin ise henüz tespit edilemediği belirtildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar