NAFTALİ BENNETT'TEN İRAN'A TEHDİT

İşgalci rejim İsrail Başbakanı Naftali Bennett, İsrail'in siber savaş yeteneklerinin geleceğini düzinelerce komandoyu klavyelerle değiştirmek olarak tanımladı. 

Görüntülenme: 567 Tarih: 28 Haziran 2022 05:33
NAFTALİ BENNETT'TEN İRAN'A TEHDİT

Siyonist rejim İsrail Başbakanı Naftali Bennett Salı günü yaptığı açıklamada, İran'ın İsrail'in siber altyapısına müdahale etmesi halinde "bir bedel ödeyeceğini" söyledi.

Tel Aviv Üniversitesi Siber Haftası’nda konuşan Bennett, “Nükleer caydırıcılık olduğu gibi siber caydırıcılık da olacak. Genel olarak ve özellikle İran'la ilgili yaklaşımım – ve biz Tahran'da ortalığı kasıp kavurmayız, bu asla bizim politikamız olmadı – ancak politikamız şu ki İsrail'le uğraşırsanız bir bedel ödersiniz.”

Geleceğin siber savaşı

Bennett, “Artık İsrail'i dolaylı olarak ve vekiller aracılığıyla vuramaz ve bundan paçayı kurtaracağınızı düşünemezsiniz” diye devam etti.

Kinetik, örtülü ve siber olarak “halk gönderen bir kabadayıysanız sizi vurmaya çalışırız” diyen Başbakan, “Siberde bize saldıran olursa biz de karşılık veririz. Burada zayıf olmayacağız.”

Bennett, “Siber aracılığıyla düşmanınızı vurarak işleri halledebiliriz. Düşman hatlarının arkasına büyük risklerle 50-100 komando göndermemiz gerekmeden önce. Şimdi bir grup akıllı insanı bir araya getiriyoruz ve aynı etkiyi elde ediyoruz... Siberin gelecekteki savaşların en önemli boyutu olmasa bile biri olması kaçınılmaz" dedi.

The Jarusalem Post-Tercüme ve edit: İsrailpost

Yorumlar