RAMALLAH'TAN DİRENİŞ ÇAĞRISI YÜKSELDİ

Ramallah'taki İslami ve Ulusal Güçler, Filistin halkına karşı açık savaş yürüten İsrail işgal güçlerine ve onların himayesi altındaki yerleşimci terör çetelerine karşı direnişin kararlılıkla sürdürülebilmesi için bütün çabaların birleştirilmesi çağrısında bulundu.  

Görüntülenme: 825 Tarih: 28 Haziran 2022 01:23
RAMALLAH'TAN DİRENİŞ ÇAĞRISI YÜKSELDİ

Söz konusu güçler, yönetici kadrosunun dün (27 Haziran Pazartesi) Ramallah'ta düzenlediği toplantıdan sonra yaptığı açıklamada söz konusu saldırıların tümüne birden karşı konulabilmesi için safların birleştirilmesinin çok büyük bir önem arz ettiğine, bu amaçla bütün bölünmelere son verilerek kapsamlı bir birliktelik sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

İşgal rejimiyle karşıtlığın, ikinci düzeydeki tüm karşıtlıkların önüne geçirilmesi gerektiği ifade edilerek işgal güçleriyle ve yahudi yerleşimci terörüyle bütün temas noktalarında kitlesel direnişin yaygınlaştırılması için güçlerin bir araya getirilmesine ihtiyaç olduğuna vurgu yapıldı. 

İslami ve Ulusal Güçler, işgal rejiminin aynı zamanda uluslararası alanda da köşeye sıkıştırılması için ona karşı boykotun yaygınlaştırılması ve onun uluslararası mahkemelerde bir an önce yargılanması yönündeki çabaların da artırılması gerektiğini dile getirdi. 

İşgal rejiminin  bütün yahudileştirme ve yerleşim çalışmalarına da uluslararası yasalara binaen hak mücadelesi verilmesi gerektiği ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar