MUSA'NIN ASASI HACKER GRUBU SİYONİST ASKERİ YETKİLİLERİN TELEFON NUMARALARINI YAYINLADI

Yakın zamanda Siyonist rejim İsrail'in elektrik ve elektronik sistemlerini başarılı bir şekilde hackleyen 'Musa'nın Asası' adlı grup, üç Siyonist askeri yetkilinin bilgilerinin hacklendiğini duyurdu. 

Görüntülenme: 535 Tarih: 24 Haziran 2022 16:17
MUSA'NIN ASASI HACKER GRUBU SİYONİST ASKERİ YETKİLİLERİN TELEFON NUMARALARINI YAYINLADI

Fars Haber Ajansı'na göre, dün akşam (Çarşamba) "Musa'nın Asası' adlı  hacker grubu, ırkçı İsrail ordusunun eski sözcüsü, işgal altındaki topraklardaki Kuzey Cephesi eski komutanı ve Mossad eski başkanının telefon numarasına ulaştığını gösteren bir video yayınladı.  

Hacker grubu ayrıca işgal altındaki bölgelerdeki bir alarm sistemine yapılan son siber saldırının sorumluluğunu da üstlendi.

Siyonist rejimin siber bürosu geçtiğimiz günlerde, bir siber saldırının ardından işgal altındaki topraklarda gereksiz sirenlerin çaldığını duyurmuştu.

'Musa'nın Asası' adlı grup, hem İbranice hem de İngilizce olarak "Seni uyardık" başlığı altında "Bu sadece başlangıç" diye yazdı. Grup, ''Bu hikayeyi sen başlattın; Ama biz bitireceğiz. Siber uzayda ve altyapıda onarılamaz hasarlar yaşayacaksınız. Şu andan itibaren, dökülen her kanın bedelini ödemek zorundasınız. Büyük kombine saldırıları bekleyin. Hedefimiz açık ve kesindir." cümlesini kullandı.

Sözkonusu grup bir hafta önce de, siyonist rejimin elektrik şebekesinin hacklenmesinin sorumluluğunu üstlenmişti.

Grup, daha önce Siyonist şirketlerin bilgi sunucularına siber saldırı düzenleyerek nüfus cüzdanı, avukatlık belgeleri, çekler, mali raporlar vb. elde edilen belgeleri hacklemiş ve yayınlamıştı.

'Musa'nın Asası' adlı grup,  daha önce işgal altındaki Filistin cadde ve sokaklarındaki CCTV kameralarını ve Siyonist ordu için askeri silahlar üreten Rafael şirketinin kameralarını hacklemişti.

Parstoday

Yorumlar