NASIR EL HEDMİ'DEN MESCİD-İ AKSA KONUSUNDA ÖNEMLİ UYARILAR

Yahudileştirmeye Karşı Kudüs Heyeti Başkanı Nasır el-Hedmi, işgal rejiminin tüm ayrıntılarıyla ve her şeyiyle Mescid-i Aksa’yı Yahudileştirmeye çalıştığını, Kudüs’e sözde egemenliğinin simgesi gözüyle baktığını söyledi. 

Görüntülenme: 1031 Tarih: 11 Haziran 2022 12:51
NASIR EL HEDMİ'DEN MESCİD-İ AKSA KONUSUNDA ÖNEMLİ UYARILAR

Filistin Enformasyon Merkezi’ne konuşan el-Hedmi, işgalcilerin Mescid-i Aksa’nın hususiyetinin farkında olduklarını, Mescid-i Aksa ve Kudüs’e tamamen el koymak istediklerini ifade etti.
 

İşgalcilerin planlarına göre Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya tümüyle sahip olmadan çatışmanın sona ermeyeceğini düşündüklerine dikkat çeken el-Hedmi, Kudüslülerin Mescid-i Aksa’da nöbet tutarak işgalcilerin planlarını boşa çıkardıklarını ve her geçen gün şiddetini artıran Yahudileştirme girişimlerine karşı koyduklarını belirtti.
 

İşgal rejiminin engellemediği Bayrak Yürüyüşü’nün işgalcilerin Mescid-i Aksa’ya sahip oldukları, nasıl ve ne zaman gireceklerine kendilerinin karar vereceği mesajını taşıdığını söyleyen el-Hedmi, “Bütün bunlar Mescid-i Aksa’nın işgalcilerin planlarında merkezi bir yere sahip olduğunu gösteriyor” dedi.
 

El-Hedmi, işgalcilerin nihai hedeflerinin Mescid-i Aksa’yı yıkarak enkazı üzerinde sözde mabetlerini inşa etmek olduğu ve tepki çekmemek için bu planı küçük adımlarla gerçekleştirmek istedikleri uyarısında bulundu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar