KAYSERİ'DE DÜNYA KUDÜS GÜNÜ TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ (VİDEO)

Her yıl Ramazan ayının son Cuma günü işlenen ve çeşitli etkinliklerle idrak edilen “Dünya Kudüs Günü” münasebetiyle, Hür Gençlik Kayseri bir fotoğraf sergisi tertip etti. 

Görüntülenme: 1051 Tarih: 01 Mayıs 2022 15:43
KAYSERİ'DE DÜNYA KUDÜS GÜNÜ TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ (VİDEO)

Cumhuriyet meydanı Almer yanında düzenlenen sergiye HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçınkaya, Kayseri’de faaliyet gösteren STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sergi ile ilgili İLKHA’ya bir açıklamada bulunan HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan, şunları söyledi:

HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan

“Hür Gençlik Kayseri’nin düzenlemiş olduğu bu programdan ve ümmetin kanayan yarası olan Kudüs ile ilgili hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Buraya gelip ümmetin ortak derdi Kudüs ile hemhal olan halkımıza da teşekkür ediyorum. Yaşlısı ile genci ile ve kadını ile erkeği ile herkesin Kudüs davasına destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ümmet dağınık olduğu sürece siyonistler bizim dağınıklığımızdan güç alarak Filistinli kardeşlerimize daha fazla zulmediyorlar. Onların yanında fiilen olamasak da maddi ve manevi olarak onlara destek verebiliriz.”

HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçınkaya ise düzenledikleri sergi ile alakalı şöyle konuştu:

HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçınkaya

“Bugün burada, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle Kudüs ile alakalı fotoğraf sergisi düzenledik. Sizler de biliyorsunuz ki Kudüs, 70 yılı aşkın zamandır siyonist rejimin işgali altındadır. Bizler, Kudüs sevdalıları olarak Kudüs’ü gündemimizde tutmaya ve Müslümanların da gündemini bu bilinç ve sevda ile meşgul etmeye çalışacağız. İnşallah bu vesileyle düzenlediğimiz fotoğraf sergimiz hayırlara vesile olur. Katılanlara şimdiden teşekkür ediyorum.”

Sabah 11.00’de başlayan sergi, 18.30 itibariyle son buldu. 

İLKHA

Yorumlar