KUDÜS TUGAYLARI SÖZCÜSÜ EBU HAMZA KUDÜS GÜNÜ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ARİEL EYLEMİNİ KUTLADI

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları'nın sözcüsü Ebu Hamza, dün (29 Nisan Cuma) gece Selfit'teki Ariel yahudi yerleşim merkezinin girişinde gerçekleştirilen ve bir işgalcinin öldürüldüğü eylemin, Filistin halkının Dünya Kudüs Günü'nde tüm özgürlere bir hediyesi olduğunu dile getirdi.  

Görüntülenme: 1312 Tarih: 30 Nisan 2022 15:31
KUDÜS TUGAYLARI SÖZCÜSÜ EBU HAMZA KUDÜS GÜNÜ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ARİEL EYLEMİNİ KUTLADI

Dünya Kudüs Günü münasebetiyle meydanları dolduran, Filistin ve Kudüs davasına desteğini ortaya koyan ve Kudüs'ün bayrağını yükselten milyonlara şükranlarını ileten Ebu Hamza, İsrail işgalinin Filistin topraklarından sürüleceği ümidinin her geçen gün biraz daha arttığını ifade etti. 

Kudüs davası için Yemen'den İran'a, Lübnan'a, Suriye'ye, Irak'a, Cezayir'e, Pakistan'a, Tunus'a ve İslam dünyasının değişik bölgelerine insanların kitleler halinde direnişe desteğini ortaya koymasının işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirme ile serap peşine koşulduğu bir dönemde daha bir anlam kazandığını vurguladı. 

Ebu Hamza, bu münasebetle yaptıkları açıklamalarla direnişe desteklerini ortaya koyan liderlere ve yöneticilere de teşekkürlerini iletti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar