ÜSAM EBUDAKA'DAN KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi'nin üst düzey bir yetkilisi Uluslararası Kudüs Günü'nün tüm milletlere Kudüs'ü ve Filistin direnişini destekleyen bir mesaj olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 901 Tarih: 28 Nisan 2022 16:29
ÜSAM EBUDAKA'DAN KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

İran Press'e demeç veren Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi üst düzey üyesi Üsam Ebudaka, "Dünya Kudüs Günü" adlandırılışının önemini vurgulayarak, Dünya Kudüs gününün Siyonist rejimin tehditlerine karşı Filistin halkına destek vermenin önemini gösterdiğini belirtti.

Ebudaka açıklamasının devamında İran İslam Cumhuriyeti'nin Filistin halkına ve direnişe verdiği manevi, siyasi ve mali desteği takdir ederek İran halkı ve liderinin gerçek anlamda Filistine destek verdiğini vurguladı.

Daha önce Hamas hareketinin üst düzey üyelerinden İsmail Rıdvan İran Press'e verdiği demeçte İran halkı ve liderine Filistin meselesine gösterdiği özen ve verdiği öneminden dolayı şükranlarını dile getirerek, Mübarek Ramazan ayının son Cuma gününde Dünya Kudüs günü olarak adlandırılmasının Kudüs'ün İslam dünyasındaki eksen konumunu göstermek için olduğunu bildirmişti.

parstoday

Yorumlar