FİLİSTİNLİ MÜCAHİTLER CENİN'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

 

Görüntülenme: 890 Tarih: 16 Nisan 2022 11:23
FİLİSTİNLİ MÜCAHİTLER CENİN'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Cenin'de dün (15 Nisan Cuma) gece düzenlenen şehitleri anma törenine aralarında Hamas'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları'nın mensuplarının da bulunduğu onlarca mücahit silahlarıyla katıldı ve işgalcinin saldırı planlarına karşı hazırlıklı oldukları mesajı verme amaçlı askeri gösteri düzenledi. 

Anma töreni Ulusal ve İslami Güçler'in çağrısıyla Cenin mülteci kampındaki spor kulübünde düzenlendi. Törende, Cenin vilayeti ahalisinden olan ve işgal güçlerinin son dönemde gerçekleştirdiği baskın ve saldırılarında şehit edilen 13 kişi anıldı. 

Askeri kıyafetleriyle törene katılan mücahitler, omuzlarında silahlarını taşırken ellerinde de işgalci siyonistlerin vahşi saldırılarında şehit edilenlerin resimlerini taşıdılar. Attıkları sloganlarda işgalci rejimin saldırılarına tepkilerini ortaya koyarken şehitlerin yollarında devam edeceklerini de dile getirdiler. 

Mücahitler, işgal güçlerini ve yahudi yerleşimcileri dize getirinceye kadar mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladılar. 

Mücahitler Kudüs'e ve Cenin mülteci kampına yönelik herhangi bir saldırının intifadanın fitilini çekebileceği hatırlatmasında bulundular. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar