SİYONİST REJİME KARŞI KOYMANIN TEK YOLU DİRENİŞTİR

İran parlamentosunda Filistin İntifadasını Destekleme Uluslararası Konferansı Daimi Sekreterliği, Siyonist rejimin Mescid-i Aksa'daki Filistinli ibadetçilere yönelik saldırısını kınadı ve direnişin bu gayri meşru rejimin İslam karşıtı doğasına karşı koymanın tek yolu olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 671 Tarih: 15 Nisan 2022 02:51
SİYONİST REJİME KARŞI KOYMANIN TEK YOLU DİRENİŞTİR

İRNA ajansına göre, İran İslami Şura Meclisi Filistin İntifadasını Destekleme Uluslararası Konferansı Daimi Sekreterliği yaptığı açıklamada, ''Siyonistlerin bu terörist ve İslam karşıtı mizaçları, bu gayrimeşru rejimle; Geçici ve işgalci sadece direniş ve mücadeleden söz etmelidir.'' dendi. 

Açıklamada, bazı Arap ülkelerinin Siyonistlerle ilişkileri normalleştirmeye yönelik hain girişimlerinin yalnızca Filistin halkını, özellikle Filistin gençliğini hayal kırıklığına uğratmakla kalmadığı, aksine zamanda Filistin halkının topraklarını ve özgürlüklerini savunma konusundaki heves ve iradesini de artırdığı belirtildi. 

Bilindiği gibi İran İslam Cumhuriyeti'nin  kurucusu İmam Humeyni'nin inisiyatifiyle Ramazan ayının son Cuma günü Uluslararası Kudüs Günü ilan edildi.

29 Nisan 2022 Uluslararası Kudüs Günü'dür.

parstoday

Yorumlar