RAİD SALAH: KUDÜS ZAFERE GİDEN DAVADIR

 

Görüntülenme: 1141 Tarih: 22 Şubat 2022 22:23
RAİD SALAH: KUDÜS ZAFERE GİDEN DAVADIR

Mescidi Aksa'nın muhafızı olarak bilinen Şeyh Raid Salah, Kudüs ve Mescidi Aksa davalarının ümmetin temel davaları arasında yer aldığını, temel davalarından taviz veren bir kimsenin kendini intihara sürüklemiş olacağını, ümmetin ise intiharı kabul etmeyeceğini ifade ederek; "Biz, başta Kudüs ve Mescidi Aksa olmak üzere temel davalarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi. 

Şeyh Raid Salah, Mühendisler Sendikası'nın Uluslararası Kudüs Haftası münasebetiyle Nablus'ta düzenlediği sempozyumda konuştu. 

Salah konuşmasında; "Biz Kudüs davasının zafer kazanacağına inanıyoruz. O yüzden biz bu davayla beraberiz ve onun için biz zafer kazanacağız." dedi. 

Raid Salah, Kudüs ve Mescidi Aksa davalarının İslam ümmetinin, Arap toplumlarının ve Filistinlilerin temel davalarının tacı olduğunu belirterek kendine değer veren her toplumun temel davalarına bağlı kaldığına, onlara sıkı sıkıya yapıştığına dikkat çekti. 

Salah konuşmasında, Mescidi Aksa ile Mescidi Nebevi ve Mescidi Haram arasındaki bağın tüm uzlaşma görüşmelerinden çok daha sağlam olduğunu, çünkü üç ana yuvası durumundaki bu camiler arasında bir kader bağlantısının bulunduğunu vurguladı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar