FİLİSTİN DİRENİŞ HAREKETLERİ LİDERLERİNDEN CENİN HALKINA DESTEK (VİDEO)

 

Görüntülenme: 860 Tarih: 15 Şubat 2022 12:01
FİLİSTİN DİRENİŞ HAREKETLERİ LİDERLERİNDEN CENİN HALKINA DESTEK (VİDEO)

Filistin direniş hareketlerinin üst düzey yöneticileri, Nuceba Hareketi’nin Gazze muhabirine yaptıkları açıklamalarda Cenin halkının siyonist işgalciler karşısındaki direnişini takdir ettiler.

ABDULLATİF EL KANU (Hamas Sözcüsü): ‘Siyonistlerin Kudüs ve Batı Şeria'daki cinayetlerine karşı Filistinlilerin direnişi artmaktadır.
Filistin milleti direniş ruhuna sahiptir. Onların devrim ve mücadeleleri Siyonistler ve işgalciler yenilene kadar devam edecektir.
Filistin milleti Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde devam eden cinayetlere tüm güç ve basiretleriyle cevap vermeye devam edecek.
Cenin şehrinde devrimci halkımızın yerleşimcilere ve işgal güçlerine karşı direnişleri, Siyonist işgalciler karşındaki efsanevi cesaret ve yiğitliklerini bir göstergesidir.
TARIK İZZEDDİN (İslami Cihad Batı Şeria Sözcüsü): Cenin ve Sile-i Harisiye bölgesindeki evlatlarımızın direnişleri ve yıkımla tehdit edilen esirlerin evlerinin çatılarında halkın toplanması, evlatlarımızın vahdet içinde olduğunu ve kendi milletlerini desteklemek ve siyonistlere karşı mücadele etmek için hazır olduklarını göstermektedir.

ÜSAME EL HACI AHMED (FHKC Üyesi): ‘İşgalciler Filistin'de en başından beri katliam ve zulüm yaptı.
Kesinlikle Filistin milleti siyonist işgalcilerin karşısında ayakta ve direniş halinde olacaktır ve bu, direnişçi Filistin halkının zatında vardır.
Geçtiğimiz gece Cenin ve köylerinde yaşananlar, aslında millet ve toprakları savunma noktasında cesur direniş, duruş, irade ve azimdir.
Bizim milletimiz mücadeleyi devam ettirecek ve bizim ve halkımızın mücadelesi Filistin'in özgürlüğüne kadar devam edecektir.

kudusgunu.com

Yorumlar