MESCİD-İ AKSA VE NASR CAMİSİ'NDEKİ BÜYÜK FECİR TOPLANTILARI YİNE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bugün (11 Şubat Cuma) sabah namazında Büyük Fecir buluşmaları Kudüs'teki Mescidi Aksa'da ve Batı Şeria'nın kuzey kesiminde yer alan Nablus'taki Nasr (Zafer) Camisi'nde gerçekleştirildi. Buralarda sabah namazında buluşulması için yapılan çağrılar yine büyük karşılık buldu ve binlerce kişi sabah namazlarını kılmak için bu camilere akın etti.  

Görüntülenme: 1199 Tarih: 11 Şubat 2022 20:34
MESCİD-İ AKSA VE NASR CAMİSİ'NDEKİ BÜYÜK FECİR TOPLANTILARI YİNE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İşgal güçlerinin bütün engellemelerine ve havanın da oldukça soğuk olmasına rağmen Kudüs'teki Mescidi Aksa'nın mahfilleri de dahil olmak üzere bütün bölümleri namaz için gelenlerle doldu. Çok sayıda ailenin bütün aile efradıyla birlikte sabah namazı için Mescidi Aksa'ya akın ettiği görüldü. 

Nablus'da, aynı zamanda işgal rejiminin şehit ettiği üç gence vefa ve destek gösterisinin düzenleneceği Büyük Fecir buluşmasına büyük bir katılım sağlandı. Burada Büyük Fecir buluşması ve şehitlere destek gösterisi Eski Şehir kısmındaki Nasr Camisi'nde gerçekleştirildi. Buradaki buluşmaya da Nablus'un her tarafından insanların akın ettiği görüldü. 

Sabah namazından sonra El-Menare Meydanı'nda toplanan kalabalık tekbirlerle ve şehitleri selamlayan, onlara destek anlamına gelen sloganlar atarak gösteri düzenledi. 

Siyonist işgal güçleri geçtiğimiz Salı günü Nablus'un içinde Aksa Şehitleri Tugayları'na mensup üç genci, araçlarını hedef alarak şehit etmişlerdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

  

Yorumlar