SİYONİST REJİMLE GÜVENLİK İŞBİRLİĞİNİN YIKICI SONUÇLARI

Dün (8 Şubat Salı) Batı Şeria'nın Nablus şehrinde üç Filistinli direnişçinin şehit edilmesiyle ilgili açıklama yapan Aksa Şehitleri Tugayları - Şehit Nidal El-Amudi Tugayı; "Siyonist işgal yönetimi bizim Nablus'taki direnişçilerimize ancak aşağılık güvenlik işbirliği sayesinde ulaşabilmiştir." dedi.  

Görüntülenme: 907 Tarih: 09 Şubat 2022 07:57
SİYONİST REJİMLE GÜVENLİK İŞBİRLİĞİNİN YIKICI SONUÇLARI

Olayla ilgili olarak dün akşam Gazze'de bir basın açıklaması yapan Aksa Şehitleri Tugayları - Şehit Nidal El-Amudi Tugayı, şehitlerin kanlarının boşa gitmeyeceğini, Aksa Şehitleri Tugayları'nın Batı Şeria ve Kudüs'teki bütün askeri hücrelerinin genel seferberlik halinde olduğunu ve işgalcinin cinayetine mümkün olan bütün yollarla karşılık verileceğini ifade etti. 

Açıklamada işgalcinin cinayetine cevabın en az onun cinayetinin boyutunda olacağını vurguladı. 

Siyonist işgalcilere ait bir özel birlik dün Nablus'ta bir arabaya saldırarak Aksa Şehitleri Tugayları'na mensup üç genci şehit etmiş, dördüncü genci de esir almıştı. 

İşgal rejimiyle Ramallah'taki yönetim arasındaki güvenlik işbirliği ise işgal güçlerinin direnişçilerin yerlerinin tespit edilmesinde ve izlerinin takip edilmesinde siyonist işgal güçlerinin işlerine yarıyor. Filistin'deki tüm direniş gruplarının bu işbirliğine son verilmesi çağrıları yapmasına rağmen Abbas yönetimi işbirliğini sürdürme konusundaki ısrarından vazgeçmiyor. 

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar