İSRAİLLİ RAKİBİYLE KARŞILAŞMAYI REDDEDEN KUVEYTLİ GENÇ TENİSÇİ TAKDİR TOPLADI

 

Görüntülenme: 658 Tarih: 28 Ocak 2022 19:42
İSRAİLLİ RAKİBİYLE KARŞILAŞMAYI REDDEDEN KUVEYTLİ GENÇ TENİSÇİ TAKDİR TOPLADI

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde düzenlenen Profesyonel Tenis Şampiyonası'nın yarı finalinde, İsrail işgal rejimini temsil eden rakiple maça çıkmayı reddederek karşılaşmadan çekilen Kuveytli tenisçi gence ülke halkı büyük destek verdi. 

Kuveyt'te sosyal medyada işgal rejimini temsil eden rakibini reddeden Kuveytli tenisçi Muhammed El-Avadi adına twitterde bir destek tagı oluşturuldu. Ayrıca sosyal medyada etkili olan çok sayıda kişi de onun fotoğrafını yayınlayarak duruşunu tebrik etti ve desteklerini dile getirdiler. Şehirde de halk caddelere fotoğraflarını asarak tenisçi gencin duruşuna verdiği desteği dile getirmeye çalıştı.

Yurt Dışındaki Filistinliler Kongresi üyesi Muhammed El-Ensari de facebook sayfasında Muhammed El-Avadi'nin tavrından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onun duruşunun küçüğüyle büyüğüyle bütün halkların Filistin davasının yanında durduğunun bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ensari açıklamasında, halkların bu tavrının, işgal rejimiyle ilişkilerini normalleşti

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar