SİYONİST İSRAİL HİŞAM EBU HEVVAŞ'A KORONAVİRÜS BULAŞTIRDI

Terör rejimi İsrail hapishanelerinde esir bulunan Filistinli Hişam Ebu Hevaş'ın ailesi, Siyonistlerin kasıtlı olarak Corona virüsünü Hevaş'a enjekte ettiklerini bildirdi. 

Görüntülenme: 732 Tarih: 16 Ocak 2022 10:30
SİYONİST İSRAİL HİŞAM EBU HEVVAŞ'A KORONAVİRÜS BULAŞTIRDI

Mehr haber ajansına göre Cumartesi günü; Filistinli esir Hişam Ebu Hevaş'ın kardeşi İmad Ebu Hevaş, "Kardeşi Hişam'ın  korona virüsten dolayı her an şehit olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Filistinli esirin kardeşi, "Aslında Siyonistler Hişam Ebu Hevaş'ı  serbest bırakmadan önce öldürmenin bir yolunu arıyorlardı" dedi. 

Filistinli yetkililer geçtiğimiz günlerde 141 gündür açlık grevinde olan Hişam Ebu Hevaş'ın davasının gelen yaygın tepkiler ardından düştüğünü bildirerek  Ebu Hevaş'ın, 26 Şubat'ta esaret süresi uzatılmadan serbest bırakılacağını duyurdu. 

Bu arada Batı Şeria'daki El-Bire şehrinde bulunan El-Em'ari mülteci kampının ahalisinden 49 yaşındaki kanser hastası esir Nasır Ebu Hamid'in, her iki ciğerini de akut inflamasyon kaplaması sebebiyle 11 günden beri komada olduğu ve sağlık durumunun gittikçe kötüleştiği dile getirildi. 

Esirlerin ve Özgürleştirilenlerin İşleri Komisyonu Sözcüsü Hasan Abdurrabbih dün (15 Ocak Cumartesi) yaptığı basın açıklamasında esir Ebu Hamid'in sağlık durumundaki kötüleşmenin çok riskli düzeye ulaştığını ve bağışıklık gücünü sürekli kaybetmekte olduğunu, aldıkları bilgilere göre bedeninin artık tedavilere karşılık vermediğini, İsrail'in Barzilai Hastanesi'nde suni solunum cihazlarına bağlı olarak hayatını devam ettirdiğini dile getirdi. 

parstoday

Yorumlar