ŞEYH NEBİL KAVUK ŞEHİT SÜLEYMANİ ADINA ZEYTİN AĞACI DİKME ETKİNLİĞİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez Konseyi üyesi, işgal altındaki Filistin sınırında Şehit General Kasım Süleymani anısına düzenlenen ağaç dikme törenine katılarak, “Önümüzdeki savaşta düşmana 100 bin savaşçı ile karşı koyacağız” dedi. 

Görüntülenme: 945 Tarih: 04 Ocak 2022 08:38
ŞEYH NEBİL KAVUK ŞEHİT SÜLEYMANİ ADINA ZEYTİN AĞACI DİKME ETKİNLİĞİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Lübnan Hizbullah hareketinin merkez konsey üyesi Şeyh Nebil Kavuk, Pazar günü "Süleymani’nin Zeytin Ağacı" başlıklı bir ağaç dikme kampanyasına katıldı.

Şeyh Nebil Kavuk, bu törende yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu: ‘Bundan sonraki herhangi bir savaşta Hacı Kasım Süleymani'nin azmi, iradesi, inancı ve ruhuyla düşmanla yüz bin savaşçıyla karşı karşıya geleceğiz.

"Hepimiz Kasım Süleymani'yiz" sloganı, Hacı Kasım'ın bir ulus haline geldiğini ve İran'dan Afganistan'a, Irak'a, Suriye'ye, Lübnan'a ve Gazze'ye kadar milyonlarca insanın bugün Hacı Kasım Süleymani olduğu anlamına geliyor.

Bu, Filistinlilerin asil Araplığının somutlaşmış halidir. Siyonist rejimle uzlaşan Arapların yapmadıklarını biz hacı Kasım’dan gördük. Uzlaşmacı Araplar Filistin’e hatta bir füze bile göndermeye cesaret edemezken, Hac Kasım Filistin’e füze göndererek onların hepsine meydan okudu.’

Şeyh Nebil Kavuk aynı zamanda “Ramyeh-Atya eş-Ş’ab ve el-Kouzah” üçgeninde Hacı Kasım Süleymani adına zeytin ağacı dikti ve birçok Lübnanlı aktivist ve şahsiyetin huzurunda şunları söyledi: ‘Biz buraya, şehit Hacı Kasım Süleymani'ye bağlılığımızı ilan etmek ve düşmana, Allah'ın izniyle Hac Kasım'ın şehadetinden iki yıl sonra tüm fatihleri el-Celile’e yönlendireceğini söylemek için geldik.’  

rasthaber

Yorumlar