ŞEHİT SÜLEYMANİ SİYONİST REJİMİN VARLIĞININ TEHDİT EDİLMESİ RÜYASINI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

Lübnan Hizbullah Hareketi Merkezi Konseyi üyesi, Şehit Hacı Kasım Süleymani'nin Siyonist rejime yönelik stratejik tehdit rüyasını gerçeğe dönüştürdüğünü vurguladı. 

Görüntülenme: 904 Tarih: 20 Aralık 2021 10:21
ŞEHİT SÜLEYMANİ SİYONİST REJİMİN VARLIĞININ TEHDİT EDİLMESİ RÜYASINI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

Hizbullah Merkezi Konseyi üyesi Şeyh Nebil Kavuk, Lübnan direnişinin yeteneklerini arttırmada Hacı Kasım Süleymani'nin rolünün çok önemli olduğunu söyledi.

Şeyh Nebil Kavuk, Pazar günü Bint Jbeil şehrindeki İmam Humeyni Kültür Merkezi’ndeki bir konferansta şunları vurguladı: ‘Hacı Kasım Süleymani, Siyonist rejime yönelik stratejik ve varoluşsal tehdit rüyasını mevcut bir gerçekliğe dönüştürmeyi başardı.

Bugün İsrail, hayal etsin ya da etmesin, her taraftan füzelerle kuşatılmıştır.

İran’ın işgalci olduğu yönündeki yalanları da onları hedeflerine ulaştırmada başarısız oldu ve bu yalanlar bölgede stratejik düzeyde tam tersi sonuçlara yol açtı.’

Şeyh Nebil Kavuk, Lübnan seçimleri ve Amerika ve Avrupa büyükelçiliklerinin bu seçimlere müdahalesi hakkında şunları söyledi: ‘Seçim kampanyamız büyükelçiliklerle ve ajanlarıyla ilgili değildir. ABD ve bölgedeki ve Lübnan'daki ajanları, siyasi başarılar elde etmek için krizi sürdürmeye ve Lübnanlıların çektiği acılardan yararlanmaya çalışıyorlar.’

rasthaber

Yorumlar