NABLUS'TA BİR SİYONİST İŞGALCİ ÖLDÜRÜLDÜ

Bugün (16 Aralık Perşembe) akşam saatlerinde, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzey kesiminde yer alan Nablus'un yakınında bulunan, boşaltılmış durumdaki Homesh yahudi yerleşim merkezi civarında gerçekleştirilen bir silahlı saldırı eyleminde bir yerleşimci öldürülürken, iki yerleşimci de yaralandı.  

Görüntülenme: 1082 Tarih: 16 Aralık 2021 10:48
NABLUS'TA BİR SİYONİST İŞGALCİ ÖLDÜRÜLDÜ

Siyonistlere ait haber kaynaklarının verdiği bilgilere göre saldırıda boynundan isabet alan ve ağır yaralanan bir yerleşimci daha sonra hayatını kaybetti. İki yerleşimci ise hafif yaralandı. 

Siyonistlerin medya kaynaklarındaki haberlerde, boşaltılmış durumdaki Homesh yahudi yerleşim merkezi civarında, Nablus - Cenin kara yolu üzerinde çok hızlı bir şekilde ilerleyen araçtan ateş edildiği ve üç yerleşimcinin isabet aldığı, saldırıyı gerçekleştirenlerin araçlarının ise hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştığı belirtildi. 

Saldırıya uğrayan yerleşimcilerin işgal ordusuna ait bir helikopterle hızlı bir şekilde hastaneye nakledildiği ifade edildi. 

Siyonistlerin haber kaynaklarında, olaydan sonra işgal ordusunun bölgeye çok sayıda asker gönderdiği, bazı yerlerde askeri kontrol noktası oluşturulduğu ve aramalar yapıldığı bildirildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar